BELEDİYE HABERLERİ

Büyükşehir’den online Ramazan lezzetleri

Kovid-19 tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşların daha verimli, kaliteli ve sağlıklı zaman geçirmesi için online pilates, online fiztoterapi ve online tiyatro gibi birçok hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı..

Büyükşehir’den online Ramazan lezzetleri

Kovid-19 tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşların daha verimli, kaliteli ve sağlıklı zaman geçirmesi için online pilates, online fiztoterapi ve online tiyatro gibi birçok hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı lezzetlerinin yer aldığı online yemek tarifleri programı yayınlamaya başladı. Programın ilk tarifi ramazan pidesi oldu.
04.05.2020

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşların daha verimli, kaliteli ve sağlıklı zaman geçirmesi için online pilates, online fizyoterapi ve online tiyatro gibi birçok hizmeti hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez ramazan lezzetlerinin yer aldığı online yemek tarifleri programı başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçı Şefi ve Aşçılık Kurs Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit tarafından verilen lezzetli tarifler Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarının yanı sıra yerel televizyon kanallarından da vatandaşlarla buluşacak programda özelikle ramazan aylarına özel lezzetler ile pratik tarifler ve Denizli’ye özgü tatlar yer alacak.

İlk tarif ramazan pidesi

undefinedundefined

İlk yayında tariflere ramazan aylarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesi ile başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kurs Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit, “Evde kaldığımız bu zor günlerde halkımıza değişik tatlar sunmak amacıyla yemek çekimleri yapıyoruz. Farklı lezzetleri farklı şekilde sunmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz yemek tarifleri çok zor değil. Vatandaşlarımızın evde bulunan malzemelerle kolaylıkla yapılabilecek yemek tarifleri veriyoruz. Şimdiden herkese afiyet olsun diyor, ramazan ayınızı tebrik ediyorum” dedi.

“Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, tüm hemşehrilerinin ramazan ayını tebrik ederek, Kovid-19 tedbirleri kapsamında evinde kalan vatandaşların daha kaliteli, verimli ve sağlıklı vakit geçirebilmesi için birçok online hizmet sunduklarını anlattı. Büyükşehir Belediyesinin Kovid-19 ile mücadele kapsamında dezenfeskiyon ve yıkama gibi birçok çalışması olduğunu, vatandaşların bu kapsamda tüm hizmetlerden çok memnun olduğunu bildiren Başkan Zolan, “Görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmak için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede bu zor günleri atlatacağız, sağlıklı günler yakındır. Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL