BELEDİYE HABERLERİ EKONOMİ SAĞLIK

Balık hali esnafından Biz Varız dayanışmasına destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu sabah balık hali ve sebze-meyve halini ziyaret etti. Balık hali esnafı Büyükşehir Belediyesi’nin Biz Varız kampanyasına hazırladığı gıda kolileriyle destek verirken, her iki..

Balık hali esnafından Biz Varız dayanışmasına destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu sabah balık hali ve sebze-meyve halini ziyaret etti. Balık hali esnafı Büyükşehir Belediyesi’nin Biz Varız kampanyasına hazırladığı gıda kolileriyle destek verirken, her iki halde de Başkan Soyer’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Korona günlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız dayanışma kampanyasına balık hali esnafı da destek verdi. Hal esnafı toplamda 10 tonluk gıda kolilerini dayanışmaya bağışladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “İzmir’i İzmir yapan, bizi biz yapan şeyler de bunlar. İyi ki böyle düşündünüz, iyi ki varsınız” dedi.

Başkan Tunç Soyer sabah mesaisine Buca’daki İzmir Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaretle başladı. Sabah 07.00’de hale gelen Soyer, Seyyar Pazar için halde sebze meyve paketlerinin hazırlayan kadın çalışanlara çiçek ve alışveriş kartı verdi.

Soyer sebze meyve halinin ardından balık halini ziyaret etti. Balık hali esnafına içinde pirinç, makarna, yağ, tuz, şeker, un gibi gıdaların bulunduğu gıda paketleri için teşekkür eden Başkan Soyer, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Tam da bu dönemde el ele vermek, buradan oraya bir paket göndermek, nefes aldırıyor. En azından insanlara bir umut veriyor. O nedenle yaptığınız şey son derece kıymetli. Bunu düşünmek, bunun için bir adım atmak, elinizi taşın altına koymak hakikaten unutulmaz şeyler” dedi.

Başkan Soyer’e doğum günü sürprizi 
Hal çalışanlarının Başkan Soyer’e bir de sürprizi vardı. İlk kutlama sebze ve meyve halinde yapıldı. Müzik eşliğinde Emir Sultan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Heptepe, 62’inci yaşına giren Soyer’e, tablo hediye etti. İkinci sürprizin adresi ise balık hali oldu. Hal personeli, Soyer’in yeni yaşının anısına müdürlük bahçesine çınar ağacı dikti. Soyer kutlamalar için her iki halin esnafına teşekkür ederek yaş günü dolaysıyla dikilen ağacın köküne kürekle toprak döktü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL