ASAYİŞ KADIN

Antalya Emniyet Müdürü Ulucan polis annelerin anneler gününü kutladı

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan “Anneler Günü” münasebetiyle Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan tüm birimlerde görevli Polis Annelerin  “Anneler Günü’nü” çiçek vererek kutladı. Kutlama sırasında Polis Annelere tek tek çiçek..

Antalya Emniyet Müdürü Ulucan polis annelerin anneler gününü kutladı
Antalya Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Murat ULUCAN Polis Annelerin Anneler Gününü Kutladı

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan “Anneler Günü” münasebetiyle Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan tüm birimlerde görevli Polis Annelerin  “Anneler Günü’nü” çiçek vererek kutladı.

Kutlama sırasında Polis Annelere tek tek çiçek dağıtan Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Murat Ulucan, polis annelere verdiği mesajda; “Annelik; yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen bir duygu, yeni nesillerimizle birlikte geleneklerimizin, değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.
Kutsal annelik görevinin yanında ayrıca sizler, Vatanımıza, Bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve tüm kutsal değerlerimize ne pahasına olursa olsun sahip çıkan, devletin her kesimde, her köşede var olduğunu hissettiren, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayarak, tüm annelerimizin evlatları için herhangi bir tedirginlik duymaması amacıyla var gücüyle çalışan en zor mesleklerden olan Emniyet Teşkilatının bir ferdisiniz.
Emniyet Teşkilatı olarak yüklendiğimiz sorumluluklarımızı, görevlerimizi ifa ederken, en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de, annelerimizin hayır dualarıdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir.
Güvenlik hizmetlerinin başında gelen polislik mesleğini de kutsal annelik görevinin yanında gece gündüz demeden başarıyla yürüten siz değerli meslektaşlarımın anneler gününü kutluyor, evlatlarınızla ve tüm sevdiklerinizle, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum.” dedi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL