ASAYİŞ

Aksu ilçesinde bir kamyonette kaçak akaryakıt ele geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, ilimiz genelinde herhangi bir yetki ya da izin belgesi bulunmayan şahıslar tarafından akaryakıt ürünlerinin toplandığı ve..

Aksu ilçesinde bir kamyonette kaçak akaryakıt ele geçirildi
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, ilimiz genelinde herhangi bir yetki ya da izin belgesi bulunmayan şahıslar tarafından akaryakıt ürünlerinin toplandığı ve sonrasında piyasaya sürüldüğü yönünde bilgiler elde edildi. Elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde; Aksu İlçesi Güzelyurt Mahallesinde park halinde bulunan bir kamyonette yapılan kontrollerde, (1) adet akaryakıt aktarımında kullanılan santrifüj pompa ve bu pompaya bağlı hortumlar ile (3) adet (1.200) litre kapasiteli IBS tanklarından toplamda (3.000) litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan (H.C.) isimli şahıs hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun’una Muhalefet Etmek” suçundan işlem başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL