BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Sosyal medyanın gündemindeki Fransızlar Başkan Yücel’i ziyaret etti

Alanya’da çektikleri COVID-19 salgını ile mücadele görüntülerini sosyal medyada paylaşan ve tüm dünyada ses getiren Fransızlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya’daki COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) ile..

Sosyal medyanın gündemindeki Fransızlar Başkan Yücel’i ziyaret etti

Alanya’da çektikleri COVID-19 salgını ile mücadele görüntülerini sosyal medyada paylaşan ve tüm dünyada ses getiren Fransızlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Alanya’daki COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) ile olan başarılı mücadele çalışmalarını cep telefonları ile kaydedip sosyal medyada paylaşarak ulusal ve uluslararası düzeyde ses getiren iki Fransız Angela Riff ve Mourad Ghazlı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Tüm dünya salgınla boğuşurken, “Süper gücüm” diyen dünya ülkelerinin salgınla mücadele, gıda ve tıbbi malzeme tedarik konusunda Türkiye’nin gerisinde kaldığını ifade eden Riff ve Ghazlı, böyle bir dönemde Türkiye’de ve Alanya’da yaşıyor olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

“BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ”

Başkan Yücel’e süreci başarılı yürüttüğü için minnettar olduklarını belirten Riff ve Ghazlı, “Burada sağlıkla, huzurla yaşayabiliyorsak belediyenin payı çok büyük. Hala herkese ücretsiz maske dağıtılıyor, her yerde dezenfektan bulmak mümkün. Yaşlıların evlerine kadar gidilip yardım ediliyor, ekmek dağıtılıyor. Burada her şey çok güzel. Başkanımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz” dedi.

“DÜNYANIN EN HUZURLU VE GÜVENLİ KENTİYİZ”

Riff ve Ghazlı’ya paylaşımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Yücel, “Sizin paylaşımınızla insanlar Türkiye’deki durumu bir kez daha gördüler. Türkiye şu anda bu virüs salgını ile en iyi mücadele eden ülke konumunda. Her fırsatta, her platformda söylediğimiz bir şey var, Alanya dünyanın en güvenli en huzurlu ve en mutlu insanlarının yaşadığı, çok dinli çok dilli bir kent. Bizim en büyük amacımız bu durumu sürdürebilmek ve geliştirebilmek” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL