BELEDİYE HABERLERİ

Konyaaltı Belediyesi, yavru kediye sahip çıktı

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, sokakta buldukları 10 günlük yavru kediye sahip çıktı. Sokakta ölüme terk edilen yavru kedi, Konyaaltı Beleyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezinde sıcak bir yuvaya kavuştu…

Konyaaltı Belediyesi, yavru kediye sahip çıktı

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, sokakta buldukları 10 günlük yavru kediye sahip çıktı. Sokakta ölüme terk edilen yavru kedi, Konyaaltı Beleyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezinde sıcak bir yuvaya kavuştu.

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, denetimler sırasında Konyaaltı Sahili’nde çalılıkların arasında bir yavru kedi olduğu ihbarını aldı. Hızlı şekilde olay yerine gelen ekipler yavru kediyi sıkıştığı çalılıkların arasından çıkardı.

Oldukça korkan ve neredeyse ölümle yüz yüze gelen kedi, zabıta ekipleri tarafından bir kutu içerisinde Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

Burada görevli veteriner hekimler, teslim aldıkları kediyi genel sağlık kontrolünden geçirdi. 10 günlük olduğu tahmin edilen yavru kediye ilk olarak göz damlası yapıldı. Sonrasında ise süt verildi.

Güven içinde olmanın verdiği huzur ile sakinleşen yavru kedi, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezinde sıcak yuvaya kavuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL