BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Kepez Belediyesi gönülleri ısıtıyor

Kepez Belediyesi, evlerinden çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımlarına koşarak  gönülleri ısıtıyor. Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar Kepez Belediyesi’nin şefkatli elleriyle..

Kepez Belediyesi gönülleri ısıtıyor

Kepez Belediyesi, evlerinden çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımlarına koşarak  gönülleri ısıtıyor.

Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar Kepez Belediyesi’nin şefkatli elleriyle ısınıyor. Sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan ilçe sakinlerinin yardımlarına koşabilmek için 7/24 saat hizmet veren Kepez Belediyesi, yardım çağrılarına da jet hızıyla yetişiyor. Kepez Belediyesi’nin (0 242) 310 58 58 numaralı telefon hattından Kepez İletişim Merkezi’ne(KİM) ulaşan vatandaşlar, pazardan markete kadar tüm ihtiyaçlarını bildiriyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, bildirilen istekler doğrultusunda alışveriş yaparak, sokağa çıkma sınırlaması bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürerek teslim ediyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların isteklerini yerine getirmekle de kalmıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlıları, hastaları, şehit ailelerini de görüntülü olarak arayarak, bir isteklerinin olup olmadığını bizzat kendisi soruyor. Kepez Belediyesi, yardım çalışmalarını Antalya Valiliği öncülüğünde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ile koordineli olarak sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL