GÜNDEM ÜST MANŞET

HAROT KOZMETİK’DEN YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA HEDİYE

Antalya’da yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Harot Kozmetik, Covid-19 salgın sürecinde kolonya ve jel kolonya üretimleriyle koronavirüs mücadelesine katkıda bulunuyor. Yurt içi ve yurt dışı kozmetik ürünleriyle adından başarıyla söz ettiren firma, Antalya’da bulunan huzurevi sakinleri ve çocuk yuvasında kalan tüm çocuklar için Antalya Valiliği ve Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile jel kolonya bağışında bulundu.

HAROT KOZMETİK’DEN YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA HEDİYE

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan

Harot Kozmetik firma sahibi Kamuran Bağırsakçı, Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürü Abdullah Çalışkan’ı ziyaret etti. Kamuran Bağırsakçı, Antalya’da devlet bünyesinde koruma altında olan yaşlılarımız ve çocuklarımız hakkında bilgiler alarak kendilerinin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Kamuran Bağırsakçı, İl Müdürü Abdullah Çalışkan’a Antalya’daki üretimleri hakkında bilgiler vererek yapmış oldukları ihracatlar sayesinde ülke ekonomisine de katkı sağlamaktan mutlu olduklarını belirtti. Kamuran Bağırsakçı konuşmasında koronavirüs salgını nedeniyle şuanda iç piyasada kozmetik market zincirleri aracılığıyla ve online olarak satışlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Kamuran Bağırsakçı’ya duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek tüm hayırsever firmalarımız ve vatandaşlarımız ile farkındalık yaratılarak hükümetimizin sosyal devlet anlayışını hep birlikte başarıyla sürdürmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Abdullah Çalışkan, salgın başlangıcında devletimizin hazırlıklı olduğunu belirterek, huzurevlerinde kalan yaşlılarımız, engellilerimiz ve çocuk evlerindeki çocuklarımız için sokağa çıkma yasağı öncesinden tedbirlerimizi alarak giriş çıkışları kapattıklarını ve ziyaretçi kabul etmediklerini dile getirdi. Almış oldukları tedbirler sayesinde pozitif vakaya rastlanmadığını belirten Abdullah Çalışkan, çalışan personele de her vardiya değişiminde test yaptıklarını söyledi. Abdullah Çalışkan, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız için vefa sosyal destek hattı ile ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.

 

Üretimlerinde torosların zengin bitki çeşitliliğinden yararlanan Harot Kozmetik, kalite ve insan sağlığı konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL