BELEDİYE HABERLERİ

Esen’den 3’üncü kreş müjdesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların yoğun talebi üzerine yeni bir kreş daha açacaklarının müjdesini verdi. Konyaaltı’nda eğitim kurumlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıp yeni kreşler açacaklarının sözünü veren Başkan Esen,..

Esen’den 3’üncü kreş müjdesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların yoğun talebi üzerine yeni bir kreş daha açacaklarının müjdesini verdi.

Konyaaltı’nda eğitim kurumlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıp yeni kreşler açacaklarının sözünü veren Başkan Esen, bununla ilgili projelerini tek tek hayata geçiriyor. Konyaaltı Belediyesi bu kapsamda Uncalı ve Gürsu kreşlerinden sonra, kısa zamanda 3’üncü kreşini de açmaya hazırlanıyor. Yeni kreşin Toros Mahallesi’nde açılacağını ifade eden Esen, kreşin yapımına başladıklarını dile getirdi.

Vatandaşların belediye bünyesindeki kreşlere yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Esen, “Seçim döneminde vatandaşlarımızdan farklı mahallelerde kreş açılması yönünde yoğun talep geldi. Bu talebi karşılayabilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve Toros Mahallemizde yeni bir kreş açmak için çalışmalara başladık. Kreşimizin yapımı kısa bir süre sonra bitecek. Koronavirüs pandemisinin sona ermesiyle de kreşimizi Konyaaltılı yurttaşlarımızın hizmetine açacağız. Koşullar ne olursa olsun eğitim faaliyetlerine her zaman büyük önem veriyoruz. O nedenle imkanlarımızla orantılı ilçemizde daha fazla kreş açmak istiyoruz. Böylece ailelerin yükünü hafifletip onların iş hayatına veya sosyal hayata zaman ayırmalarına olanak sağlamış olacağız. Şu an Uncalı ve Gürsu kreşlerimizde 3-6 yaş arasında 240 öğrencimiz eğitim görüyor. Hedefimiz, belediyemiz bünyesindeki kreş sayısını arttırıp daha fazla öğrenciye eğitim vermektir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL