EĞİTİM EKONOMİ

Bu coşku yüreklerden taşar

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde coşkuyla kutladı. Dernek üyeleri, “Bayram eve sığar, kalbimizden taşar” yazısıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak bayram..

Bu coşku yüreklerden taşar

Görüntünün olası içeriği: 31 kişi

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde coşkuyla kutladı. Dernek üyeleri, “Bayram eve sığar, kalbimizden taşar” yazısıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak bayram coşkusuna ortak oldu.

LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı olması nedeniyle çok ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekerek “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin istikbali olarak gördüğü çocuklara armağan ettiği bayramı, tam 100 yıldır sokaklarda, meydanlarda, okullarda coşkuyla kutluyorduk. Bu yıl ise öncekilerden biraz farklı. Ama heyecanımız aynı. Biz 23 Nisan’ı hep coşkuyla kutladık, yine öyle yapacağız. Asla da bu coşkuyu kaybetmeyeceğiz” dedi.

Evde Kal çağrısına uyarak, bayramı evden kutlayacaklarını söyleyen Eskinazi “Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımızdan tarihlerini iyi öğrenmelerini, yarınları tarihlerinden aldıkları güçle inşa etmelerini istemiştir. Biz de üzerimize düşeni yapıp bugün çocuklarımıza onların hikâyelerini anlatacağız. Çocuklarımıza güçlüklerle başa çıkabilmeyi, farklı düşünebilmeyi öğreteceğiz. Problem çözme becerilerini geliştireceğiz. Böyle zorluklar hayatın içinde her zaman var. Zorluklar yaratıcı fikirlerle aşılır. İnanıyoruz ki; geleceğimiz olan çocuklarımız, bizlerden çok daha iyi bir dünyayı geleceğe miras bırakacak” diye konuştu.

LİYAKAT üyelerinin çocukları ise bayram coşkusuna, hazırlanan kolaj çalışması ile ortak oldu. Dernek üyeleri çocuklarıyla birlikte; evlerimizdeyiz ama aslında kalben yan yana ve birlikteyiz mesajı ile “LİYAKAT Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyor. Bayram eve sığar, kalbimizden taşar. Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı fotoğraflarını paylaştı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL