BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Başkan Yücel vatandaşların kandilini kutlayıp maske dağıttı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Salı Pazarı’nda önce vatandaşların Berat Kandilini kutladı ardından ise vatandaşlara maske, kolonya, lokum ve kandil simidi dağıttı. Akabinde ise Başkan Yücel fırın, kasap ve..

Başkan Yücel vatandaşların kandilini kutlayıp maske dağıttı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Salı Pazarı’nda önce vatandaşların Berat Kandilini kutladı ardından ise vatandaşlara maske, kolonya, lokum ve kandil simidi dağıttı. Akabinde ise Başkan Yücel fırın, kasap ve marketlerde denetime çıktı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Berat Kandili kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret edip, vatandaşların kandilini kutladı. Başkan Yücel, COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında getirilen maske zorunluluğu kararına hazırlıksız yakalanan vatandaşlara ise sosyal mesafe kuralını da ihlal etmeden maske, kolonya, lokum ve kandil simidi dağıttı. Maske bulmakta zorlandıklarını ifade eden vatandaşlara ise Başkan Yücel, “Biz Alanya Belediyesi olarak her zaman sizlerin emrindeyiz. Temin etme ve dağıtma noktasında üzerimize düşen her şeyi yapacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

BAŞKAN YÜCEL PAZAR ESNAFINI GEZİP KANDİLİNİ KUTLADI

Pazar esnafını da gezen Başkan Yücel, hem kandillerini kutladı hem de koronavirüs tedbirlerini bir kez daha hatırlatarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflar da Başkan Yücel’e teşekkür ederek aldıkları tedbirlerden dolayı teşekkür edip, başarılar diledi.

BAŞKAN YÜCEL ESNAFLARI DENETLEYİP KANDİLİNİ KUTLADI

Pazar esnafının ardından Başkan Yücel, Prestij Caddesi’nde hizmet veren fırın, kasap ve marketleri de ziyaret edip kandillerini kutladı. Pazar alanları gibi marketlere de getirilen eldiven ve maske zorunluluğu konusunda da denetimler yapan Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için alınan tüm kararlara ivedilikle uyulması gerekiyor. Özellikle sosyal mesafe kuralına uyulması için işletmelere uyarılarda bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL