BELEDİYE HABERLERİ EKONOMİ SAĞLIK

Başkan Böcek Serik’te üreticileri ziyaret etti

“Tarım üretimin sürmesini çok önemsiyoruz” “Tarım üretimin sürmesini çok önemsiyoruz” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik’te tarım üreticilerini ziyaret etti. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren tarım üreticilerinin her..

Başkan Böcek Serik’te üreticileri ziyaret etti

“Tarım üretimin sürmesini çok önemsiyoruz”

“Tarım üretimin sürmesini çok önemsiyoruz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik’te tarım üreticilerini ziyaret etti. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren tarım üreticilerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Böcek, üretimin devam etmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi. Başkan Böcek, “Türkiye’nin farklı şehirlerinden Antalya’ya gelen mevsimlik tarım işçileri için de elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz. Özellikle koronavirüs salgını noktasında belediyemizin sağlık ekipleri onları bilgilendiriyor. Ateş ölçümleri ve maske dağıtımlarını da yapıyoruz” dedi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, düğün, ağaç, çocuk ve açık hava

Başkan Böcek, Gebiz Tekke Mahallesi’ndeki Erüst Tarım işletmesini de ziyaret ederek üretimle ilgili bilgi aldı. Serik Gebiz’de tarım üreticileri ile bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, turizmle beraber tarımın Antalya için son derece önemli bir sektör olduğunu söyledi. Halden anlayan bir belediye başkanı olarak her zaman üreticilerin yanında olduğunu belirten Başkan Böcek, “Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren üreticimize destek olmak için yardım gönüllülerimizle üreticilerimizi buluşturduk. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttığımız yardım paketlerinde yer alan yaş sebze meyveler üretici kooperatiflerimizden temin ediliyor” dedi.
MEVSİMLİK İŞÇİLERİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Antalya’nın yalnızca Türkiye’yi değil dünyayı besleyen önemli bir tarım kenti olduğunun altını çizen Başkan Böcek, koronavirüs salgınına rağmen Antalya’da üretimin devam etmesinin son derece önemli ve memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Çalışmak için farklı şehirlerden gelen mevsimlik tarım işçilerini de yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Mevsimlik işçi kardeşlerimize de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.
SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILIYOR

Görüntünün olası içeriği: bitki, çim, ağaç, çiçek, açık hava ve doğa
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Serik’te tarım işçilerinin yaşam alanlarını dezenfekte ediyor. Evde sağlık ekiplerinde yer alan doktorlar da işçilere koronavirüs hakkında bilgiler vererek sosyal mesafe kurallarını anlatıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler konteynerlerde yaşayan tarım işçilerine gıda kolileri de dağıtıyor. Tarım işçileri yapılan yardımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, bitki, çim ve açık hava

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL