ASAYİŞ

Antalya trafiği havadan helikopter ve drone ile denetlendi

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek, sürücülerde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için denetlemelere Antalya..

Antalya trafiği havadan helikopter ve drone ile denetlendi
Antalya Trafiği Havadan Helikopter ve Drone ile Denetlendi
Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek, sürücülerde “algılanan yakalanma riski duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için denetlemelere Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından hız kesmeden devam ettiriliyor. Son olarak otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında “sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak/park etmek” gibi ihlallerin önlenmesine yönelik Antalya Karayolları üzerinde 21-27 Nisan tarihleri arasında muhtelif saatlerde havadan denetim (Helikopter-Drone) yapıldı.
Helikopter ve drone ile yapılan trafik denetimlerinde toplam (12) sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek olup; çalışmalarımızla yol kullanıcılarının trafik kurallarına uyması, trafik kazalarının en az seviyeye indirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL