GÜNDEM SAĞLIK

Türk Eğitim Vakfı’ndan Koronavirüs tedbirleri

Taziye bağışları online yapılacak Öğrencilere uzaktan eğitim verilecek Türk Eğitim Vakfı (TEV) Koronavirüs salgını nedeniyle bursiyer, bağışçı ve çalışanlarının sağlığını korumak için bir dizi tedbir aldı.  En önemli güçlerini eğitimli..

Türk Eğitim Vakfı’ndan Koronavirüs tedbirleri

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Taziye bağışları online yapılacak

Öğrencilere uzaktan eğitim verilecek

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Koronavirüs salgını nedeniyle bursiyer, bağışçı ve çalışanlarının sağlığını korumak için bir dizi tedbir aldı.  En önemli güçlerini eğitimli bir gençlik ve aydınlık bir ülke hedefinden alan TEV Ailesi olarak bu olağanüstü günlerde öğrencilerimizin kesintisiz destek alabilmesi için birlikte hareket edeceklerini belirten TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, bu sebeple  dünyanın yaşadığı bu virüs salgınından etkilenmemek için tedbirler aldıklarını söyledi.

Uzaktan eğitim, online bağış

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Gerek çalışanları, gerekse paydaşlarına minimum temas, minimum risk ortamını oluşturmak için uzaktan çalışma kararı aldıklarını ve uygulamaya başladıklarını dile getiren Bayraktar, “Bu kapsamda iş süreçlerimizdeki aksamaları minimumda
tutabilmek hedefiyle vakfımızda mümkün olan tüm alanlarda uzaktan çalışma
yöntemi uygulanmaya başlandı. Toplum sağlığını gözeterek cenaze törenleri için bir süre camide bağış kabul edilmeyecek. Çelenk–taziye bağışları online olarak web sitemizden (www.tev.org.tr)  ve çağrı merkezimizden (444 0 838) en geç törenden bir gün önce bilgi verilmesi kaydıyla  kabul edilebilecek, tören günü yapılacak bağışlar için ise taziye kartlarımızla destek verebileceğiz. Taziye ve özel gün kart gönderimlerimizi aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Öğrenci ve bağışçılara özel ilgi

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ve Kız Öğrenci Yurtlarının eğitime ara verilmesinin ardından öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerine gönderildiğini ve kapsamlı bir dezenfektasyon yapıldığını belirten Soybayraktar, şu bilgileri verdi: “Okulumuzda uzaktan eğitim için gerekli hazırlıklar yapılmış, velilerimizle Koronavirüs Eylem Planı dosyası paylaşıldı. Okul ve yurtlarımızda destek personelimiz dönüşümlü olarak hizmet vermeye devam ediyor ve idari kadromuz nöbetçiler dışında evden görev yapıyor.  Yurt içi ve dışı bursiyerlerimizle konu ile ilgili sürekli irtibat halindeyiz. Herhangi bir durumda Türk Eğitim Vakfı konu ile ilgili sürekli irtibat halinde olup, herhangi bir durumda Türk Eğitim Vakfı yetkilileriyle iletişime geçmeleri için bilgilendirilme yaptık. İstanbul ve tüm illerdeki hibe ve vasiyet bağışçılarımız tek tek telefonla aranmakta ve sağlıkları, acil ihtiyaçları, hastane randevuları konusunda Bağışçılarla İlişkiler Birimimiz özenle destek vermektedir.
Bu süre zarfında tüm hizmetlerimizi eksiksiz yürütmeye ve gerek bursiyerlerimize gerekse bağışçılarımıza destek sağlamaya, daha çok öğrencimizin eğitimlerine devam edebilmesi için mevcut şartlar altında bağışlarımızı arttırma gayretimize var gücümüzle devam edeceğiz. Hem bireysel hem de kurumsal önlemlerle, ülke olarak, kısa zamanda bu önemli sorunu aşmış olmayı ümit ediyoruz.”

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL