BELEDİYE HABERLERİ

Manisa Büyükşehir İtfaiye’den “Evde kal” mesajı

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs için tüm vatandaşlara ‘evde kal’ uyarısında bulundu. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını vatandaşları evde..

Manisa Büyükşehir İtfaiye’den “Evde kal” mesajı

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs için tüm vatandaşlara ‘evde kal’ uyarısında bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını vatandaşları evde kalmaya iterken, bu konuda çeşitli kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından da çeşitli öneriler gelmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlar can ve mal güvenliğini korumak adına 7/24 görev başında olmaya devam ederken, vatandaşlara da çağrıda bulundu. İtfaiye personeli hazırladıkları dövizler ile vatandaşları salgın durumunun yaşandığı şu günlerde evde kalmaya çağırdı. İtfaiye personellerinin kimisinin aracın üzerine çıktığı çağrıda, “Biz sizin için buradayız, siz de bizim için lütfen evinizde kalın Manisa” uyarısında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL