GÜNDEM SAĞLIK SON DAKİKA

Koronavirüs’e 7 insanımız daha yenik düştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan üzücü haberlere bir yenisi eklendi. Bakan Koca son 24 saatte bütün çabalara rağmen 7 insanımızın daha hastalığa yenik düştüğünü belirtti. Fahrettin Koca’nın açıklamasıyla birlikte toplam vaka..

Koronavirüs’e 7 insanımız daha yenik düştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan üzücü haberlere bir yenisi eklendi. Bakan Koca son 24 saatte bütün çabalara rağmen 7 insanımızın daha hastalığa yenik düştüğünü belirtti. Fahrettin Koca’nın açıklamasıyla birlikte toplam vaka sayısı 1529’a, toplam can kaybı ise 37’ye yükseldi.

Bakan kgençlere de seslendiği sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Bakan Koca paylaştığı bir sonraki twetinde ise gençlere uyarılarda bulundu. Bakan  şöyle dedi: “ŞİMDİKİ GENÇLER… Söze böyle başlayanların eline bugünlerde koz veriyorsunuz 🙂 Koronavirüs konusunda fazlasıyla dikkatli olmanızı bekliyorum. Hayat demek, hareket demek. Eyvallah. Fakat bir süreliğine başka bir moda geçiyoruz. Özgürlük evimizde. HAYAT EVE SIĞAR.”.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL