BELEDİYE HABERLERİ

Kepez’de kamu kurumları dezenfekte ediliyor

Kepez’de kamu kurum ve kuruluşları koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor. Kepez Belediyesi, küresel bir tehdit olan korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfekte işlemlerini hummalı bir..

Kepez’de kamu kurumları dezenfekte ediliyor

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan
Kepez’de kamu kurum ve kuruluşları koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor.
Kepez Belediyesi, küresel bir tehdit olan korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfekte işlemlerini hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kepez Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için başta ilçe kaymakamlığı olmak üzere, kamu kurumlarını ve ilçede bulunan muhtarlık binalarını da dezenfekte ediyor. Virüs ile mücadelede önlem amaçlı dezenfeksiyon işlemlerine hız kesmeden devam edileceğinin altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, periyodik olarak dezenfeksiyon işlemlerinin sürdürüleceğini bildirdi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan

Tütüncü, “Resmi kamu binalarının dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayarak, hijyenik ortamlarda hizmetin devamını sağlamış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu her ortak alanı, hizmet sunulan her yeri hijyenik koşullara kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar ve iç mekan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL