EKONOMİ KADIN

Güzellik Fuarı’nın sunucusu Burçin Parasayar’dı

Lütfü kırdar kongre salonunda güzellik fuarının sunuculuğunu ve modelliğini  Burçin PARASAYAR yaptı. Sunuma Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu Işletmecileri Federasyonu Genel başkanı Bayram Karakaş katıldı. Güzellik Uzmanlarına yönelik yakında..

Güzellik Fuarı’nın sunucusu Burçin Parasayar’dı

Murat Parasayar ile Burçin Özevin evleniyor

Lütfü kırdar kongre salonunda güzellik fuarının sunuculuğunu ve modelliğini  Burçin PARASAYAR yaptı. Sunuma Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu Işletmecileri Federasyonu Genel başkanı Bayram Karakaş katıldı. Güzellik Uzmanlarına yönelik yakında Türkiye’nin ünlü estetisyenlerinin katılacağı “Bir Güzellik Bilgi Paylaşımı ” başlığı altında yeni trend ve teknikler hakkında bilgi verip Türkiye’nin çeşitli illerinden katılacak güzellik uzmanları ile bu teknikleri paylaşacaklarını ilettiler.

Bu bilgileri sahnede modelin üzerine uygulama yapan federasyonun ünlü make-up artist Ayşe Deniz beyaz uygulamalı olarak model üzerinde anlatarak teknikler hakkında bilgiler verdi.Bir buçuk saat soru cevap şeklinde geçen program izleyicilerin ilgi odağı oldu. Büyük alkış alan organizasyon fuarda oldukça ilgi gördü.32.İstanbul Uluslararası Güzellik & Bakım, Profesyonel Kozmetik ve Saç, Spa & Wellness - Fitness Ürün ve Ekipmanları Fuarı ile ilgili görsel sonucu

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL