SAĞLIK Uncategorized

“Biz hipokrat yeminini böyle günlerde insanlığa hizmet için ediyoruz”

Profesörden Tıp Bayramı Mesajı : “Biz hipokrat yeminini böyle günlerde insanlığa hizmet için ediyoruz”Türkiye ve dünya koronavirüse karşı mücadeleyi sürürken, bir özel hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, 14..

“Biz hipokrat yeminini böyle günlerde insanlığa hizmet için ediyoruz”
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan
Profesörden Tıp Bayramı Mesajı :
“Biz hipokrat yeminini böyle günlerde insanlığa hizmet için ediyoruz”Türkiye ve dünya koronavirüse karşı mücadeleyi sürürken, bir özel hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı töreninde yaptığı konuşmada “Bizler hipokrat yeminini böyle zor günlerde insanlığın sağlığını korumak adına ediyoruz” dedi.

Özel Ata Sağlık Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenlendi. Hastane çalışanlarının pasta kestiği toplantıda konuşan Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, “14 Mart Tıp Bayramı bizim için çok anlamlı bir gün. Ancak sağlıkta şiddet hala devam ediyor. Şu anda sağlık çalışanlarının ön planda olduğu bir sağlık sıkıntısı yaşıyoruz. Her yer kapatılıyor, ama hastaneler 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Böyle durumlarda en önce sağlık çalışanları olarak en önde siper oluyoruz. Hiçbirimizin de korku aklımıza gelmiyor” dedi.
CANSİPERHANE ÇALIŞIYORUZ
Hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hala sürdüğüne dikkat çeken Dr. Yılmaz, “Bize ‘Nerede hipokrat yemininiz’ diyen hastalara bugünleri hatırlatmak lazım. Biz Hipokrat Yeminini bize hakaret ederken sağlık hizmeti vermek adına etmiyoruz. Biz tüm hastalara böyle zamanlarda cansiperhane çalışmayı onların sağlıklarını korumayı taahhüt ediyoruz. Hizmet sektöründe tıp dışında hem ruha hem bedeni hizmet eden bir alan yoktur.  Tüm sağlık çalışanların Tıp Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, iç mekan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL