BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

Van’da silahla vurularak yaralanan köpek tedavi altına alındı

Van’da ateşli silah ile yaralanan köpek  Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı. İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Kıratlı Sokakta bulunan müstakil bir binanın bahçesinde elinde silah..

Van’da silahla vurularak yaralanan köpek tedavi altına alındı

Van’da ateşli silah ile yaralanan köpek  Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.

İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Kıratlı Sokakta bulunan müstakil bir binanın bahçesinde elinde silah ve el feneri olan bir şahsın olduğu şeklinde ihbar alan polis ekipleri olay yerine gitti. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri elinde uzun namlulu silah ve el feneri olan iki şahsın dere yatağına doğru gittiklerini tespit etti.  Çevrede yapılan araştırmada yerde yoğun kan izlerinin olduğunu gören polis, izleri takip ederek ateşli silah ile yaralandığı anlaşılan köpeğe rastladı.

Yaralı köpeğin tedavisi için polis ekipleri hemen Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerine bilgi verdi. Yaralı köpek ekipler tarafından hayvan ambulansıyla olay yerinden alınarak tedavi altına alındı.  Yaralı köpeğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL