EKONOMİ ÜST MANŞET

Egeli üreticiler, MaviBahçe Üretici Pazarı’nda buluşuyor

 İzmir ve Egeli üreticiler, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde haftada bir gün kurulan Pazar Yeri’nde ürünlerinin satışını ve tanıtımını yapma şansı buluyor. Sanattan eğitime, spordan sağlığa kadar bir çok alanda..

Egeli üreticiler, MaviBahçe Üretici Pazarı’nda buluşuyor

 İzmir ve Egeli üreticiler, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde haftada bir gün kurulan Pazar Yeri’nde ürünlerinin satışını ve tanıtımını yapma şansı buluyor.

Sanattan eğitime, spordan sağlığa kadar bir çok alanda kamuya  ve sivil toplum örgütlerine destek veren MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir ve Egeli üreticileri, oluşturduğu ‘Üretici Pazarı’nda halkla buluşturuyor. MaviBahçe bu kapsamda üreticilere haftada bir gün (perşembe), B Blok 1. kattaki Pazar Yeri Köprüsü’nde ücretsiz stant hizmeti sağlıyor.

TOPRAK ANA İLGİ ODAĞI OLDU

Geçtiğimiz günlerde Pazar Yeri’ni tanıtmak amacıyla düzenlenen kokteyl, Tire’nin doğal ürünlerine ev sahipliği yaptı.  Tire Küçük Menderes Toplum Birliği üyelerinin ürettiği ürünler büyük ilgi gördü. Tire’nin şifalı otlarını sergileyen ‘Toprak Ana’ lakaplı Vahide Utku, kendilerine bu hizmeti ücretsiz olarak sunan AVM yetkililerine teşekkür etti.

Üretici Pazarı Takvimi şöyle

13 Şubat Perşembe Karaburunlu Üretici Kadınlar
20 Şubat Perşembe Seferipazar Pazarı
27 Şubat Perşembe Narlıdere Kadınları
5 Mart Foça Yeryüzü Pazarı
12 Mart Perşembe Ödemiş 1. Grup (işkonaklılar)
19 Mart Pagos Pazarı
26 Mart Ödemiş Bademye 2. Grup
2 Nisan Menderes Yeni Orhanlı 3.Grup
9 Nisan Urla İskele
16 Nisan Ödemiş Kahrat 3. Grup
23 Nisan Güzelbahçe Üreticileri
30 Nisan Bergama Üreticileri
7 Mayıs Ödemiş 4. Grup

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL