KÜLTÜR SANAT ÜST MANŞET

“Ata Demirer Gazinosu” İzmir’e geliyor

  İZMİR’DE 29 ŞUBAT “ATA DEMİRER” RÜZGARI ESECEK! Sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe sergilenen “Ata Demirer Gazinosu” Dev Ajans organizasyonu ile 29 Şubat Cumartesi gecesi saat 21.00 ‘de Ahmet..

“Ata Demirer Gazinosu” İzmir’e geliyor

 


İZMİR’DE 29 ŞUBAT “ATA DEMİRER” RÜZGARI ESECEK!

Sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe sergilenen “Ata Demirer Gazinosu” Dev Ajans organizasyonu ile 29 Şubat Cumartesi gecesi saat 21.00 ‘de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmir seyircisiyle bir araya gelecek.

SAZLI, SÖZLÜ, DANSÖZLÜ DÜNYA TURU
Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar çok geniş bir repertuvarla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ata Demirer, gösterisinde seyircisini dünya turuna çıkarıyor.

“Biz burada hayali bir gazino yaptık. Seyirciyle birlikte neredeyse her şarkıda dünyanın başka bir ucuna gidiyoruz; Yunanistan, İtalya, Latin Amerika…  Bu bir gazino ve gazinoda tek şarkıcı olmaz. Dolayısıyla ben de seslendirdiğim her eserde, başka bir karaktere bürünüyorum” diyen Ata Demirer, şarkı aralarında anlattığı hikayelerle de seyircisine kahkahalar attırıyor.

Zaman zaman dansçıların da eşlik ettiği “Ata Demirer Gazinosu” orkestrasını yıllardır olduğu gibi yine Taşkın Sabah yönetiyor.
Hem kahkaha hem de unutulmaz bir gazino akşamı için biletler Biletix’te satışta.

Yer:Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi
Saat:21.00

Satın Almak İçin: https://www.biletix.com/etkinlik/Z5A66/TURKIYE/tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL