EKONOMİ ÜST MANŞET

Antalya Mobilya Fuarı muhteşem bir törenle açıldı

12-16 Şubat tarihlerinde Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan ve Türk mobilya sektörü ile yabancı ithalatçıyı 5 gün boyunca aynı çatı altında bir araya getirecek olan FurniTRend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarı..

Antalya Mobilya Fuarı muhteşem bir törenle açıldı

12-16 Şubat tarihlerinde Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan ve Türk mobilya sektörü ile yabancı ithalatçıyı 5 gün boyunca aynı çatı altında bir araya getirecek olan FurniTRend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarı muhteşem bir törenle kapıların açtı.

12-16 Şubat tarihlerinde ANFAŞ’ta düzenlenecek olan FurniTRend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılış törenine Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Dikmen, Türkiye Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği Başkanı Bülent Bilgiç, Elit Fuarcılık Genel Müdürü Mehmet Alper Çiçekçi, Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, çok sayıda firma temsilcisi ve ziyaretçi katıldı.

“Fuarımızı birlikte büyüteceğiz”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm vatan şehitleri için yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Elit Fuarcılık Genel Müdür Mehmet Alper Çiçekçi yaptı.

Çiçekçi yaptığı konuşmada, Antalya’da mobilya sektörü için yeni bir dönemi başlattıklarını ifade ederek, “Bugün Antalya’da sektör için önemli bir fuarın temelini hep birlikte atmış bulunmaktayız. Şu anda burada 70’in üzerinde firmamız 130’ün üstünde markayla yer alıyor. Çok ciddi bir yabancı katılımcı ise fuarımızda yer alıyor. İzmir, İstanbul, Bursa, İnegöl, Ankara, Kayseri ve çevre illerden gelen firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu fuara birlikte başladık, umarım uzun yıllar devam ederiz. Ülkemize ve firmalarımıza fuarımızın büyük katkısı olmasını istiyoruz. Antalya konumu, otelleri olarak önemli bir potansiyele sahip. Sektör adına başarılı işler yapacak bu fuarımızı da hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL