EKONOMİ ÜST MANŞET

TAFED “Yaşasın Anadolu” temasıyla Antalya’ya damgasını vurdu

Antalya’da gerçekleştirilen 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na “Yaşasın Anadolu” temasıyla katılan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), fuara damgasını vurdu. Organizasyonda birbirinden..

TAFED “Yaşasın Anadolu” temasıyla Antalya’ya damgasını vurdu

Antalya’da gerçekleştirilen 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na “Yaşasın Anadolu” temasıyla katılan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), fuara damgasını vurdu.

Organizasyonda birbirinden özel etkinliklere imza atan TAFED, fuar boyunda yerli üretim ve tüketim konusunda farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi. Anadolu Mutfak kültürünü genç nesillere aktarmayı hedefleyen TAFED, fuar boyunca büyük beğeni kazandı. Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneğinin (AGEB) desteğiyle gerçekleştirilen organizasyona, TAFED’e bağlı 35 dernek, bin 500 konuk şef ve yaklaşık 5 bin profesyonel şef katılım gösterdi. Fuar kapsamında 7 bölgeden gelen aşçılar, kendi bölgelerine ait yöresel lezzetlerini sundu. Aynı zamanda coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımının da yapıldığı fuarda, Türkiye’nin her yerinden gelen TAFED’e bağlı aşçı dernekleri, “Medeniyet Kardeşliği Buluşması Sofrası” kurdu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL