MAGAZİN ÜST MANŞET

Yılbaşı partilerine bir yenisi eklendi.

Yeni yıla eğlenceli bir ortamda girmek isteyenler için düzenlenen çeşitli organizasyonlar arasında Grida City Otel’de yerini aldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı partilerine bir yenisi eklendi. Organizasyon ekibinden. Özge..

Yılbaşı partilerine bir yenisi eklendi.

Yeni yıla eğlenceli bir ortamda girmek isteyenler için düzenlenen çeşitli organizasyonlar arasında Grida City Otel’de yerini aldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı partilerine bir yenisi eklendi.

Organizasyon ekibinden. Özge Turgut’un verdiği bilgilere göre bu seneki yılbaşı eğlencesinin Antalya Stadyumu’nun yan tarafında yer alan Grida City Otel’de yapılacak. Özge Turgut,  otelde düzenlenecek program için rezervasyonların başladığını belirtti. Özge Turgut, “Sizde bu eğlenceyi kaçırmak istemiyorsanız biran önce yerinizi ayırtmayı unutmayın.” dedi. Eğlence için kapı açılışı 21.30’da başlayıp sabah 4.00 saatlerinde son bulacak. Yılbaşı eğlence paketinin içinde; sınırsız alkol konseptinde Dj Can Güney, Dj Alena, Dj Görkem Özpınar, Dj İzzet Gencer eşliğinde olacak. Gece boyunca cips, çerez ve meyve ikramları devam edecek. Supriz hediye çekilişleri, dans showlarının ilgi çekmesi bekleniyor.  Yılbaşı eğlencesi gece çorbası ile son bulacak.

Katılım bilet fiyatı  ise 250 TL gibi oldukça uygun bir meblağ olarak belirlenirken katılımcılar konaklama dahil olursa 350 lira ödeyecekler. Konaklama da Fiyata Dahil Olanlar ★ 1 gece konaklama★ Çiftlere özel 2 kişilik odalar ★ Açık büfe kahvaltı 31 Aralıık14.00-Otel Girişi16.00-Çay Saati 21.00-Party Alanına Giriş04.00- Party Çıkışı04.05- Gece Çorbası09.00-12.00 Kahvaltı 14.00- Otel Çıkışı (01 Ocak) Bilet satış noktaları Gökberk Musaoğlu : 0544 722 86 59,:Akdeniz Üniversitesi Cey Park Muhit ve Roberts Cafe Olbia Çarşısı Trendy Group ofisinde Yakut çarşısı Zilli Öküz, Kültür mahallesi Roberts cafe. Sponsorlar:Zilli öküz, Muhit cafe, Roberts cafe, Trendy group, Akdeniz sözlük ( Özel Haber Mahmut Kayacan)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL