GÜNDEM ÜST MANŞET

Vosvos ailesinden kadına şiddete farkındalık

ANTALYA’da faaliyet gösteren ‘Vos07’ Kulüp Başkanı Erdal Ateş, “Şiddet gören ve öldürülen kadınlarımızın anısına Vosvos’larımıza isimlerini ve fotoğraflarını yapıştırarak, onları yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. 2019 yılında kurulan ve çeşitli sosyal..

Vosvos ailesinden kadına şiddete farkındalık

ANTALYA’da faaliyet gösteren ‘Vos07’ Kulüp Başkanı Erdal Ateş, “Şiddet gören ve öldürülen kadınlarımızın anısına Vosvos’larımıza isimlerini ve fotoğraflarını yapıştırarak, onları yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

2019 yılında kurulan ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Antalya Vosvos Ailesi (Vos07) Kulübü, yönetim kurulu ve üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Vos07 Kulüp Başkanı Erdal Ateş, son zamanlarda kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin arttığını hatırlattı. Kulüp faaliyetlerinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını anlatan Ateş, 2020 yılı farkındalık projesinin, şiddet gören kadınlar ve öldürülen kadınlara yönelik farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

Yaklaşık 30 aracın katıldığı etkinlikte konuşan Vos07 Kulüp Başkanı Erdal Ateş, “Amacımız bir günlük bir etkinlik değil, her gün yapabileceğimiz bir etkinlik sürdürmek istiyoruz. ‘Kadınlar baştacımız’ ‘Cinsiyet ayrımcılığına hayır’, bunlar bizim sloganlarımız. Vos07 ailesi olarak her canlının yaşama hakkı olduğunu savunuyoruz. 2020 farkındalık projemizi hayata geçirip ses getirmek istiyoruz. Vos07 ailesi olarak şiddet gören ve öldürülen kadınlarımızın anısına Vosvos’larımıza isimlerini ve fotoğraflarını yapıştırarak, onları yaşatmaya devam edeceğiz. Bu isimler hem unutulmamış olacak hem de bunun sürekliliği devam edecek. Yaratmaya çalıştığımız farkındalığın unutulmaması, böylesine bir acının ve utancının kısa zamanda yok olmasını istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL