MAGAZİN ÜST MANŞET

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie Antalya hayranlığı

ANTALYA Belek’te 25 Ağustos’ta sahneye çıkan, ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, konser sonrası başladığı Antalya tatilinde, dünya kültür mirasları arasında yer alan Aspendos’u ziyaret etti. Anne Marie,..

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie Antalya hayranlığı

ANTALYA Belek’te 25 Ağustos’ta sahneye çıkan, ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, konser sonrası başladığı Antalya tatilinde, dünya kültür mirasları arasında yer alan Aspendos’u ziyaret etti. Anne Marie, özel helikopterle antik kent Aspendos’a gitti.

Ali Şafak Öztürk’ün eşlik ettiği özel gezide Marie’ye, Aspendos’un tarihi ve önemi detaylarıyla anlatıldı. Antik kentin adını uluslararası kamuoyunda ‘Aspendos yılı’ olarak duyup, merak ettiğini dile getiren Marie, yüzyıllara meydan okuyan tarihi tiyatrosuna ve su kemerlerine hayran kaldığını söyledi. Gezi sonrası kendisi için tahsis edilen helikopterle Antalya turu yapan Anne Marie, “Antalya çok güzel bir şehir. Aspendos’u gördükten sonra da anladım ki tarihi zenginlikleri de denizi ve kumsalları kadar muhteşem” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL