GÜNDEM ÜST MANŞET

Antalya Tabip Odası Yeni Yıl Konseri’nde yine coşturdu.

Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda Yeni Yıl Konseri’nde yine coşturdu.”Hayata tutunduğumuz köklerimiz,göremediğimiz gözümüz,söyleyemediğimiz sözümüzdür.”türküler. Konserin açılış konuşması Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr:Naci İŞOĞLU tarafından yapıldı. İŞOĞLU toplumda barışın, kardeşliğin, sevginin, dostluğun ve..

Antalya Tabip Odası Yeni Yıl Konseri’nde yine coşturdu.

Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda Yeni Yıl Konseri’nde yine coşturdu.”Hayata tutunduğumuz köklerimiz,göremediğimiz gözümüz,söyleyemediğimiz sözümüzdür.”türküler.

Konserin açılış konuşması Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr:Naci İŞOĞLU tarafından yapıldı. İŞOĞLU toplumda barışın, kardeşliğin, sevginin, dostluğun ve buna bağlı olarak huzurun ,sağlığın ,mutluluğun sağlanmasında şiir ve türkülerin önemli bir etken olduğunu vurguladı. Türkünün özünün yaşamın ta kendisi olduğunu ifade etti. Anlatamadığımız aşkımız, söyleyemediğimiz sözümüz, karanlığa karşı aydınlığımız, hayata tutunduğumuz köklerimiz, göremediğimiz gözümüz, hiçbir zaman yitirmememiz gereken umudumuzdur türküler diyerek misafirlere şölene hoş geldiniz dedi. Geçmiş yıllardan bugüne yoğun bir emekle hazırlanan konserler için tüm koroya, sazlara ve şef Akın’a teşekkür etti.

Konserin başlangıcından sonra adeta ülkemizin dört bir yanından süzülüp gelen türküler dinleyicilerle bütünleşti. Kah Ankara’dan Güvercin Uçuverdi ile Kayseri’den Bahçe Duvarını Aştım diyerek salon şenlenirken, Savaş Akkoyun’un Dostun Bahçesine ,Selda Satılmış’ın Başım Alıp Gitsem ,Ses verin sesime dağlar sololarıyla hüzünlendi. Kırşehir’den Gülüşün Gülden Güzel, Sivas’tan Sen Gel Diyorsun diyerek duygu seline kapıldı. Süheyla Kuş’un sesinden Azerbaycan türküsü  Araz Üste Buz Üste, alkış sesleriyle salonu inleterek adeta buzları eritti.

Şef Erhan AKIN yönetimindeki koro sazlarıyla sesleriyle 20 eser seslendirdi. Ortamın sıcak havasına iyice kendini kaptıran Şef AKIN bir parçada sazın başına geçerek sürpriz yaptı. Son olarak Giresun yöresinden bağlamam perde perde türküsüyle yoğun alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konser sona erdi.

Genel Sekreter İŞOĞLU bu şölenler zincirinin sona ermediğini 14 Mart Tıp Bayramı konseriyle devam edeceğini ifade ederek tüm koroya yönetim kurulu üyesi Dr. Gülsün Gülay YILMAZ’la birlikte teşekkür ederek karanfiller ve çiçekler sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL